Luna pentru viață 2024 a început la Chișinău cu Flori pentru mămici!

La 1 martie 2024 începe Luna pentru viață 2024 ,,Construim împreună pentru viață” cu acțiunea ,,Flori pentru mămiciaflată la cea de-a VIII-a ediție. Câțiva voluntari din cadrul AO ,,Moldova pentru viață” au oferit în dar 100 de flori și mărțișoare mamelor internate în cadrul Institutului Mamei și Copilului din Chișinău.  

Mamele au primit în dar lalele, mărțișoare însoțite de mesaje frumoase, semne de carte și multă recunoștință pentru darul vieții. Femeia este cea care însuflețește totul, învăluie lucrurile cu raze de bucurie și caută să țese firele vieții. Are o legătură permanentă cu izvoarele vieții. Viața umană are menirea să cuprindă adevărul, dragostea, armonia. Iar pasul femeii este sigur atunci când alege să meargă pe drumul rodniciei sale.

Aducem sincere mulțumiri administrației Institutului Mamei și Copilului, în persoana domnului director Sergiu Gladun, pentru frumoasa colaborare. Mulțumiri prietenilor noștri din Canada pentru buchetele de flori, și nu în ultimul rând, multe mulțumiri copiilor din cadrul Centrului Comunitar pentru Copii și Tineri ,,Andrieș” al Direcției pentru protecția drepturilor copilului, sect. Centru, care au confecționat peste 100 de mărțișoare împreună cu mamele lor pentru această campanie.

Să construim împreună pentru fiecare viață!

Biroul de presă AO Moldova pentru viață