,,Alerg pentru Viață” 2021 – prima ediție a unui eveniment sportiv în Republica Moldova în beneficiul mamelor aflate în criză de sarcină

Ce bine e când poți să faci bine!

Sâmbătă, 24 iulie 2021, a avut loc prima ediție a maratonului ,,Alerg pentru Viață” la Chișinău, organizat de Asociația Moldova pentru viață, în colaborare cu Asociațiile sportive Moldova Trail Run Club (Grigore Vieru) și Galata Adventures (Andrei Golovei).

La eveniment au participat cu entuziasm persoane de toate vârstele. Oameni frumoși cu multă energie și suflet mare.

Cei peste 50 de alergători au fost prezenți dis-de-dimineață la ora 8, în Grădina Botanică și au alergat circa 2,8 km.

După ce ne-am pus în mișcare bine mușchii, cei mari, dar mai ales cei mici s-au bucurat de jocuri, fructe, apă de la Eternity water (Andrei Albu), bunătățuri de la Panitto, muzică și multă voie bună!

Evenimentul sportiv s-a desfășurat în scop caritabil, anume pentru strângerea de fonduri care vor fi donate Centrului de consiliere și sprijin pentru mame însărcinate și familie ,,Sfânta Elisabeta” din Chișinău în scopul derulării campaniei ,,Sprijin pentru femeile și familiile aflate în situație de criză”.

Am fost împreună pentru a dărui speranță, încredere și sprijin femeilor însărcinate în criză de sarcină, căci prin ele se duce neamul mai departe. Cu toții am făcut o echipă unită cu femeia însărcinată, cu toții ne bucurăm de cel mai mic și cel mai vulnerabil membru al echipei – copilul care stă ascuns în pântecele mamei.

Aducem mulțumiri tuturor oamenilor frumoși care au participat și au susținut ,,Alerg pentru Viață 2021”!

Mulțumim mult partenerilor noștri JCI Moldova, Eternity water, Panitto, Tricou.MD, Novaservice și tuturor celor care au sprijinit prima ediție a evenimentului ,,Alerg pentru Viață”.

La final, toți participanții au fost felicitați și premiați cu diplome și semne de carte.

Sperăm să ne vedem la ,,Alerg pentru Viață”, ediția 2022!

Foto: Elena Calmîș

Andreea Rusanovschi