Atelier de lectură: povestea minunată a lui ,,Dani, eroul de zahăr”

Marți, 27 iulie 2021, o nouă poveste a prins viață în cadrul atelierului ,,Povești pentru viață” inițiat de Asociația Moldova pentru viață.

Această nouă poveste este scrisă de invitata atelierului nostru, Veronica Iani, care este de asemenea și cea care ilustrează aceste cărți, și de Cristina Stoian, care este medic diabetolog.

Lumea de zahăr a eroului nostru nu este una tocmai dulce. El este un băiețel care trebuie să treacă prin multe încercări și susținut cu multă iubire ca să devină un adevărat erou. Micuții ascultători au fost captivați de întâmplările lui Dani și au avut multe întrebări pentru invitata noastră.

La întrebarea „Cine sunt eroii voștri?”, copiii au răspuns că pompierii, medicii, profesorii, tati, mami, preoții.

Când a trebuit să redea în câteva cuvinte impresia pe care i-a lăsat-o această întâlnire, Ana, 8 ani a răspuns: ,,A fost o poveste frumoasă, plină de înțeles care mi-a lăsat o liniște.” La atelier a participat și un copil din Transnistria.

Mulțumim părinți și copii de participare și mulțumim Veronica Iani pentru prezentare.

Vă așteptăm și la atelierul următor, care va avea loc în data de 28 Septembrie, începând cu ora 19:00. Anunțul va fi făcut pe rețelele de socializare precum Facebook, Instagram și Odnoklassniki / paginile Asociației Moldova pentru viață.

Andreea Rusanovschi,

coordonator proiect ,,Povești pentru viață