Activitatea Centrului de consiliere și sprijin pentru mame însărcinate ,,Sfânta Elisabeta” din Chișinău se dezvoltă frumos în prima lună

Așa cum viața umană începe de la concepție, embrionul se dezvoltă miraculos în prima lună de sarcină (se formează inima, creierul, măduva spinării, apar mugurii organelor interne), putem face analogie cu activitatea Centrului de consiliere și sprijin pentru mame însărcinate și familie ,,Sfânta Elisabeta” care crește treptat spre a împlini dorința de a proteja viețile copiilor nenăscuți și ale părinților, ca speranță a neamului și a omenirii.

,,Maternitatea este tandrețea lui Dumnezeu”

Sprijinind femeile însărcinate, în general, și femeile în criză de sarcină, în special, dar și mame al căror copil gângurește în brațele lor, am avut posibilitatea să simțim cât de adevărat este cuvântul ,,Maternitatea este tandrețea lui Dumnezeu”. Am dorit să împărtășim și altora această bucurie și așa au apărut Zilele Porților Deschise, 19 decembrie 2020 – 19 ianuarie 2021. În cadrul lor, am avut bucuria să întâlnim oameni cu dorința puternică de a cunoaște problematica crizei de sarcină și de a se implica în lucrarea binelui. Cel mai mic vizitator a fost o fetiță de 11 luni! Vizitatorii au transmis gânduri de încurajare și de susținere pentru femeile aflate în criză, îmbrățișând cu sufletul copilul ascuns sub altarul inimilor acestor mame.

Să avem curajul să înmulțim binele!

Fără familii sănătoase, orice societate și, până la urmă, umanitatea în ansamblul ei, candidează la înfrângere totală, intră în degringoladă și se pierde. Iar prin fiecare copil plămădit în cuibul cald al familiei, Dumnezeu trimite un sol al luminii, un apostol al frumosului, un creator: să îi sprijinim mama, să îi sprijinim pe amândoi părinții, să îi sprijinim viața – darul lui poate fi însutit față de efortul nostru, iar binele făcut va spori și va bucura pe alții.

Vă rugăm să ne fiți alături în sprijinul vieții!

Sperăm să sprijinim în continuare femeile în criză de sarcină și să ne bucurăm împreună de bucuria nașterii fiecărui copil.

Vă invităm să ne fiți alături în continuare, în toate demersurile pro-viață. Fiecare viață este unică și infinit de valoroasă. Astfel putem spera că vom avea un popor sănătos, o societate ca o cetate măreață a binelui, unde fiecare om își îndeplinește menirea pe pământ.

Menționăm că Centrul de consiliere și sprijin ,,Sfânta Elisabeta” oferă sprijin mamelor în criză de sarcină și familiilor în dificultate prin servicii gratuite de consiliere psihologică și alte tipuri de suport în funcție de nevoile specifice.

Susțineți proiectele pentru viață printr-o donație în contul Asociației Moldova pentru viață.

IDNO 1015620004654

Codul IBAN: MD90AG000000022512941974

B.C. MOLDOVA-AGROINDBANK S.A.

Suc. 12 Chișinău

Codul bancar AGRNMD2X438

Adresa Centrului: str. București, 59, scara 1, et. 3, Chișinău

Telefon: (+373) 78 127 007

E-mail: centrulelisabeta@gmail.com

Iată câteva gânduri și mesaje de încurajare de la vizitatorii din acea zi.

,,Viața e cel mai scump dar de la Dumnezeu. Fie binecuvântat cel ce ajută și împlinește voia Domnului!” (Sofia Ț., România)

,,Aveți tot sprijinul meu, la nevoie! E minunat să existe un așa centru.” (Tatiana T., lector universitar)

,,O idee impresionantă pentru Moldova.” (Aliona P., profesoară de l. engleză)

,,Felicitări! pentru protecția vieții celor care încă nu pot lupta singuri, pentru ei.” (Viorica S., mamă a 3 copii)

,,Binecuvântarea Domnului să fie peste acest Centru foarte necesar societății actuale.” (Preot Viorel C.)

,,Putere, răbdare și mult folos și sprijin pentru cele care vor apela spre ajutor și vor dobândi curajul de a da curs vieții.” (Viorel J., jurist)

,,Mult am visat să fie și la noi un astfel de centru! Să vă întărească Cel de Sus în această lucrare de preț înaintea Domnului!” (Oltea B., nutriționist)

,,Oamenii care o înconjoară pe femeia însărcinată pot schimba cursul întregii omeniri.” (Grigore L., jurist)

,,Dumnezeu să binecuvânteze toată lucrarea desăvârșită în acest centru. Miracolul de a crește o viață înlăuntrul unei ființe este de necomparat. Dar din dar se face Rai!” (Andreea R., mamă a 3 copii)

,,Este utilă această lucrare, un centru care ajută mamele să-și păstreze sarcina neașteptată, dar și să contribuie la educația copiilor născuți, la creșterea unor buni creștini, oameni înțelepți și de folos comunității în care cresc. Doamne ajută, putere, răbdare și curaj!” (Eugen și Elena C.)

,,Am toată încrederea în acest Centru în care bunul Dumnezeu își revarsă harul și mila asupra familiilor care trec pe la acest centru. Doresc ca aceste familii să se încredințeze în ajutorul oferit de către voluntarii de pretutindeni ai acestui centru. Nimic nu este mai important ca viața unui copil.” (Eugenia C., Universitatea din Montreal, Canada)

Biroul de presă AO Moldova pentru viață