Training pentru viață la Academia de Teologie Ortodoxă

 

În data de 20 martieAcademia de Teologie Ortodoxă din Moldova a găzduit trainingul pentru viaţă cu genericul „Cunoaște, iubește, acționează – împreună pentru viață!”. Trainingul a fost susținut de Nadejda Usatîi, președintele Asociației Moldova pentru viață, care a fost invitată de către Prot. Iulian Rață, profesor de Omiletică și Catehetică.

 

Acest training s-a desfășurat în prezența studenților ai ATOM, a profesorilor, fiind prezent și decanul facultății de teologie Prot. Andrei Oistric.

Domnișoara Nadejda Usatîi a abordat numeroase aspecte referitoare la criza de sarcină, sindromul post-avort, sprijinirea femeilor care au trecut prin criza de sarcină, istoria mișcării pentru viață.

La finalul conferinței participanții au convenit asupra necesității participării la ”Marșul pentru viață”, care va avea loc sâmbătă, 24 martie 2018 la Chișinău. Adunarea participanților se face la ora 12, Spitalul Clinic municipal nr. 1. La ora 12.30 se pleacă spre Piața Marii Adunări Naționale pe traseul IMSP (str. Melestiu, 20) – Viaduct – str. Ciuflea – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – PMAN. La finalul acțiunii, în PMAN, în jurul orei 13, va fi organizat un concert caritabil Live for Life, cu acces liber.

Sursa: http://teologie.md/training-pentru-viata-la-academia-de-teologie-ortodoxa/