Nelea Pleșca, mamă a șapte copii, la Marșul pentru viață 2024 de la Chișinău

Discursul doamnei Nelea Pleșca, mamă a șapte copii, la Marșul pentru viață 2024 de la Chișinău, care a fost organizat sâmbătă, 30 martie 2024.

,,Participăm anul acesta prima dată la un asemenea Marș. Sunt foarte fericită că pot să o fac. Suntem o familie numeroasă, avem 7 copii, slavă Domnului, sănătoși, pentru care mulțumim până la pământ Domnului și din acest considerent, îndemn cu tot sufletul meu și susțin femeile care vor să nască să o facă fără frică, fără grija de greutăți, pentru că ceea ce pot spune eu din propria mea experiență, da este greu, dar este un greu plăcut. Este un greu frumos, și este un greu care te ridică, te întărește. Și acolo unde ne obosim fizic cu copiii, pentru că noi mamele ajungem seara destul de obosite, tot ei sunt cei care ne încarcă bateriile și dimineața o luăm de la capăt cu și mai multe puteri.

Așa că Doamne ajută tuturor femeilor și ne rugăm și pentru tăticii care uneori au nevoie de mai mult curaj atunci când ajung în așa momente unde trebuie să se gândească bine ce fac și cum fac, și de multe ori mai sunt în spate și alți copilași micuți care tot trebuie ridicați. Dar ne rugăm să îi ajute Domnul în așa momente pe ambii să aibă cumpătul, răbdarea și speranța că totul va fi bine, pentru că acolo unde pune Dumnezeu mâna toate se reușesc și asta este dovedit.

Așa că Doamne ajută tuturor familiilor care vor să dea viață. Vă mulțumesc mult!”

Ana Moroșan

Foto: Marșul pentru viață Chișinău | Andrei Boguș