Luna pentru viață continuă cu Flori pentru mămici!

La data de 11 martie 2021, Luna pentru viață 2021 ,,Uniți pentru viață” a găzduit o nouă ediție a acțiunii ,,Flori pentru mămici”. Cele peste 140 de mămici aflate în cadrul Institutului Mamei și Copilului (Chișinău) au primit în dar flori și semne de carte din partea Asociației Moldova pentru viață.

Primele frunzulițe, primele raze calde, primele triluri de păsări definesc emoțiile ce le aduce prima lună din primăvară. Dar nu doar în mijlocul naturii viața ia noi și noi forme. În cadrul Institutului Mamei și Copilului din Chișinău se aud primele glasuri de nou-născuți – este un loc în care viața își face simțită prezența prin miracole zilnice.

Asociația Moldova pentru viață a găsit prilej în acest început de primăvară să aducă sincere felicitări tuturor acestor mame curajoase și minunate care au născut și s-au renăscut ca mame odată cu natura.

Câteva asistente medicale ne-au ajutat și au împărțit flori, semne de carte, gânduri de bine și zâmbete celor peste 140 de mămici, cu prunci în brațe sau încă purtându-i în pântec, aflate în cadrul Institutului.

140 de femei senine și puternice, care în pofida anului pandemic,  au lăsat fricile, au sperat în bine și au luat hotărârea de a aduce pe lume noi vieți!

Aceste femei trebuie sprijinite, iubite și încurajate, deoarece ele sunt cele care aduc pe lume noile generații, viitorul nostru.

Aducem calde mulțumiri administrației Institutului Mamei și Copilului pentru colaborare și în special Doamnei Tatiana Elisei, moașă de salon în cadrul Centrului Mamei și Copilului, care ne-a ajutat să împărțim felicitările și mulțumirile noastre cu energie și devotament specifice unei astfel de meserii.

Menționăm că în perioada 1-31 martie 2021 se desfășoară activitățile Lunii pentru viață 2021 „Uniți pentru viață”. Vă așteptăm cu drag să fiți alături de noi, pentru că doar uniți putem învinge!

Andreea Rusanovschi