Luna pentru viață 2023 a început: 1 Martie – ,,Un mărțișor pentru Viață”

Prima activitate din cadrul Lunii pentru viață ,,Viitorul este pro-viață” a debutat la 1 martie curent cu o frumoasă colaborare între Școala Primară – Grădinița ,,Abeceluș” din or. Durlești și Asociația Moldova pentru viață. Elevii instituției au participat la târgul de caritate ,,Un mărțișor pentru Viață”.

Zâmbetele, entuziasmul și spiritul constructiv s-au împletit împreună cu firele roșii și albe ale mărțișoarelor pregătite de către elevii instituției pentru târgul de mărțișoare organizat în cadrul școlii. Abilitățile de buni negociatori și ambasadori ai binelui au fost bine scoase în evidență de către acești mici vestitori ai primăverii împreună cu ajutoarele lor – cadrele didactice și părinții lor.

Banii adunați din vânzarea mărțișoarelor au fost donați Centrului de consiliere și sprijin ,,Sfânta Elisabeta”.

Aducem calde mulțumiri administrației instituției, în persoana domnului director Sergiu Afanasiu, cadrelor didactice, părinților și tuturor elevilor care s-au implicat în această campanie a cărui beneficiar este Centrul de consiliere și sprijin pentru mame însărcinate ,,Sfânta Elisabeta” din Chișinău.

Menționăm că în perioada 1-31 martie 2023 se vor desfășura mai multe activități pro-viață cu genericul ,,Viitorul este pro-viață”.

Anul acesta, a fost aleasă data de 25 martie, sâmbătă, pentru a organiza Marșul pentru viață Chișinău, ca punct culminant al Lunii pentru viață, ediția a IX-a.

Vă așteptăm să vă alăturați activităților pro-viață!

Andreea Rusanovschi

Foto credit: Școala – Grădiniță ,,Abeceluș” – facebook