Beneficiarii Centrului Elisabeta au primit daruri în perioada Sărbătorilor de iarnă

Peste 30 de beneficiari ai Centrului de consiliere și sprijin ,,Sfânta Elisabeta” din Chișinău au primit daruri în perioada Sărbătorilor de iarnă (decembrie 2021 – ianuarie 2022).

Tinerii voluntari ai Centrului Elisabeta au împărțit cadouri familiilor cu mulți copii, mamelor singure și femeilor care au trecut prin criza de sarcină iar acum se bucură de copiii lor. Cadourile au ajuns în diferite regiuni ale țării, precum Chișinău, Ialoveni, Anenii Noi și Telenești.

S-a reușit oferirea de alimente, jucării, scutece, cadouri, fructe și alte daruri, care au bucurat pe cei mici, dar și pe părinții acestora care ne-au mulțumit că nu i-am uitat.

Este important să avem inimile deschise către femeile însărcinate nu doar de sărbători, ci de fiecare dată când ele trec printr-o criză de sarcină și viața copilului nenăscut este amenințată.

Să iubim copilul, să o sprijinim pe mamă!

Adresăm sincere mulțumiri Domnului Serghei Crudu, Președintele Sectorului Sinodal și Caritate din cadrul Mitropoliei Moldovei, pentru dulciuri și fructe, precum și Doamnei Aliona Teutu, Director adjunct educație la Liceul Teoretic ,,Gheorghe Asachi” din capitală, pentru darurile oferite în această perioadă a Sărbătorilor de iarnă, precum și tuturor voluntarilor, pentru munca deosebită.

Vă invităm să ne fiți alături în continuare, în toate demersurile pro-viață.

Amintim că Centrul de consiliere și sprijin ,,Sfânta Elisabeta” oferă sprijin mamelor în criză de sarcină și familiilor în dificultate prin servicii gratuite de consiliere psihologică și alte tipuri de suport în funcție de nevoile specifice.

Adresa Centrului: str. București, 59, scara 1, et. 3, Chișinău

Telefon: (+373) 78 127 007

E-mail: centrulelisabeta@gmail.com

Biroul de presă AO Moldova pentru viață