Activitate la Centrul Comunitar ,,Andrieș”: Fiecare viață este vas al lui Dumnezeu

La 24 februarie 2024, de Dragobete, în cadrul Centrului Comunitar pentru Copii și Tineret ,,Andrieș” din Chișinău, a avut loc o întâlnire care a însăilat Ziua dragostei cu viața. Mamele prezente au croit un mesaj plin de bunăvoință față de femeile însărcinate și de copiii nenăscuți.

Fiecare viață născută sau nenăscută este un vas umplut cu dragostea lui Dumnezeu. Dar Dumnezeu are nevoie de oameni care să ocrotească acest vas, în primul rând de mamă, dar și de alții din jur. Măreția unei comunității se vede și în modul în care se raportează la femeia însărcinată, sprijinind-o să ocrotească dezvoltarea vieții umane ascunse în pântecele ei. Atunci când vocația maternă nu este respectată de ceilalți, în sufletul femeii năzuința de a ocroti viața copilului nenăscut se năruiește.

Să nu fie așa! Să ajutăm fiecare femeie însărcinată! Cu fiecare viață, cu fiecare om se păstrează ordinea sfântă a lucrurilor. Dacă acest adevăr guvernează mentalitatea publică, atunci putem sesiza chemarea fiecărui om pe acest pământ și sprijinul devine o bucurie cu sens.

La finalul întâlnirii, Nadejda Usatîi, reprezentanta Asociației Moldova pentru viață a oferit în dar bibliotecii Centrului un set de cărți, precum și materiale informative cu tematica pro-viață tuturor participantelor.

Aducem sincere mulțumiri doamnei Efimia Leahu, pedagog organizator (manager) al Centrului ,,Andrieș”, pentru frumoasa inițiativă, și tuturor mamelor pentru bunăvoință.

Sperăm să dezvoltăm lucrurile bune în continuare, spre folosul întregii societăți.

Biroul de presă AO Moldova pentru viață