Marșul pentru viață 2024 Chișinău ,,Construim împreună pentru viață”

Marșul pentru viață 2024, a fost organizat sâmbătă, 30 martie, la Chișinău, de către Asociația Moldova pentru viață. Marșul pentru viață continuă a fi cel mai frumos eveniment public dedicat protejării vieții copiilor născuți și nenăscuți. Acest eveniment este parte componentă a Lunii pentru viață, aflată la cea de-a X-a ediție națională.

Tema ediției din acest an ,,Construim împreună pentru viață” ne ajută să înțelegem strânsa corespondență între iubirea față de femeia însărcinată și copilul nenăscut, care, prin excelență, încă din momentul concepției reprezintă un dar unic, și chemarea comunității la actul de a ajuta. Un popor valorează cât valorează sprijinul oferit tuturor copiilor născuți și nenăscuți. Fiecare copil reprezintă un dar al lui Dumnezeu pus la dispoziția umanității.

Marșul pentru viață s-a desfășurat pe traseul Spitalul Clinic municipal nr.1 – Viaduct – str. Ciuflea – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – Arcul de Triumf.


Majoritatea celor care au participat a fost alcătuită din tineri, familii cu mulți copii, femei însărcinate care au chemat societatea să sprijine fiecare femeie însărcinată aflată în criză de sarcină ca să se elibereze de frici și să se identifice cu adevărul, curajul, iubirea.

Ne bucurăm că iubirea ne-a unit să construim împreună un viitor pro-viață cât mai frumos, cu fiecare viață, cu fiecare copil.

Mulțumim partenerilor noștri EdColor – Agenție de publicitate,  Faina Lumina– partener tehnic și AO Monumentum. 

Alese mulțumiri tuturor celor care au participat la Marșul pentru viață 2024 Chișinău.

Marșuri pentru viață și activități pro-viață au fost organizate și la Rîșcani, Țaul (Dondușeni), Criuleni, Cruglic (Criuleni), Sălcuța (Căușeni) și în alte localități din Republica Moldova. Organizatorii locali sunt independenți unii de alții. Îi felicităm și le mulțumim pentru munca depusă în vederea cristalizării unui viitor pro-viață.

Ne vedem în 29 martie 2025 la Marșul pentru viață Chișinău și în Luna pentru viață 2025 (1-31 martie), ediția a XI-a în Republica Moldova.

Biroul de presă AO Moldova pentru viață

Foto: Andrei Boguș

Foto credit: ASCOR Chișinău

Lasă un răspuns