Daruri pentru beneficiarii Centrului Sf. Elisabeta în perioada Sărbătorilor de iarnă

Și în acest an, mai mulți beneficiari ai Centrului de consiliere și sprijin ,,Sfânta Elisabeta” din Chișinău au primit daruri în perioada Sărbătorilor de iarnă (decembrie 2022 – ianuarie 2023).

Adevărata bucurie și dăruire vine din prisosul inimii, vine din vistieria interioară. Ești mare și puternic prin ceea ce dăruiești altora – spunea un mare sociolog român – numai cel ce dă dovedește că este cu adevărat bogat.

Câțiva voluntari ai Centrului Elisabeta au împărțit daruri familiilor cu mulți copii, mamelor singure și femeilor care au trecut prin criza de sarcină iar acum se bucură de copiii lor. Produse alimentare, produse de uz casnic, rechizite, jucării, haine, fructe și alte daruri au bucurat pe cei mici, dar și pe părinții acestora care ne-au mulțumit că nu i-am uitat. Darurile au ajuns în diferite regiuni ale țării.

Mici fapte de conștiință înaltă pot ajuta vieți, iar năzuința de a ajuta mama și copilul nenăscut aduce cu prisosință multă bucurie și dăruire. 

Să iubim copilul, să o sprijinim pe mamă!

Adresăm sincere mulțumiri Domnului Serghei Crudu, Președintele Sectorului Sinodal și Caritate din cadrul Mitropoliei Moldovei, pentru dulciuri și fructe, precum și Doamnei Aliona Teutu, Director adjunct educație la Liceul Teoretic ,,Gheorghe Asachi” din capitală, pentru darurile oferite în această perioadă a Sărbătorilor de iarnă, precum și tuturor voluntarilor, pentru munca deosebită.

Vă invităm să ne fiți alături în continuare, în toate demersurile pro-viață.

Amintim că Centrul de consiliere și sprijin ,,Sfânta Elisabeta” oferă sprijin mamelor în criză de sarcină și familiilor în dificultate prin servicii gratuite de consiliere psihologică și alte tipuri de suport în funcție de nevoile specifice.

Adresa Centrului: str. București, 59, scara 1, et. 3, Chișinău

Telefon: (+373) 78 127 007

E-mail: centrulelisabeta@admin

Biroul de presă AO Moldova pentru viață